top of page

Perkhidmatan lori sewa KL ke jB ( Johor Bahru )

Kami menyediakan perkhidmatan lori sewa untuk penghantaran ke JB ( Johor Bahru )Perkhidmatan tambahan lain seperti tenaga kerja (manpower) juga disediakan.

Tugasan yang pernah kami lakukan ialah ialah Pindah Rumah, Pindah Barang, Bilik, Barang Pelamin, Katering, Pindah Barang Contruction.

Lori yang disediakan ialah jenis Lori Bonded dan Lori Canvas.


Penggunaan lori yang bertutup bertujuan untuk melindungi barang-barang pelanggan kami daripada terdedah oleh hujan dan panas. Selain itu ia juga dapat menjaga privasi pelanggan kami agar barang-barang tidak dilihat oleh orang lain.Hubungi kami segera untuk mendapatkan servis terbaik.


Atau jika anda masih belum merancang untuk berpindah, anda dinasihatkan menyimpan nombor telefon kami di bawah untuk kegunaan pada masa akan datang.


Jadi anda tidak perlu tercari-cari lagi jika ingin menggunakan perkhidmatan lori sewa pada masa hadapan ; )call / sms / whatsapp :


Jika panggilan anda tidak dijawab sila tinggalkan pesanan ringkas melalui sms atau apilkasi whatsapp.

Follow aktiviti kami di instagram, KLIK di sini >> >>


Antara lokasi-lokasi yang berada di dalam kawasan 'cover area' kami :

lori sewa Skudai , lori sewa Masai , Lori sewa Pasir Gudang , lori sewa Nusajaya , lori sewa Senai , lori sewa Pekan Nanas, Lori sewa Taman Mount Austin , lori sewa Ulu Tiram , lori sewa Pontian , lori sewa Tanjung Piai

** Bergantung pada terma dan syarat

Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page