top of page

Perkhidmatan Lori Sewa Saujana Utama Sg Buloh

Kami menyediakan perkhidmatan lori sewa dengan harga berpatutan sekitar Saujana Utama dan kawasan yang berhampiran dengannya.Perkhidmatan lori sewa
Lori Sewa Saujana Utama Sg Buloh

Perkhidmatan tambahan lain seperti tenaga kerja (manpower) juga disediakan.

Tugasan yang pernah kami lakukan ialah ialah Pindah Rumah, Pindah Barang, Bilik, Barang Pelamin, Katering, Pindah Barang Construction dan lain-lain.

Lori yang disediakan ialah jenis Lori Bonded dan Lori Canvas.


Penggunaan lori yang bertutup bertujuan untuk melindungi barang-barang pelanggan kami daripada terdedah oleh hujan dan panas. Selain itu ia juga dapat menjaga privasi pelanggan kami agar barang-barang tidak dilihat oleh orang lain.


Hubungi kami segera untuk mendapatkan servis terbaik.


Atau jika anda masih belum merancang untuk berpindah, anda dinasihatkan menyimpan nombor telefon kami di bawah untuk kegunaan pada masa akan datang.

Jadi anda tidak perlu tercari-cari lagi jika ingin menggunakan perkhidmatan lori sewa pada masa hadapan ; )call / sms / whatsapp :


Jika panggilan anda tidak dijawab sila tinggalkan pesanan ringkas melalui sms atau apilkasi whatsapp.

Follow aktiviti kami di instagram, KLIK di sini >> >>

lori sewa puncak perdana , lori sewa uitm puncak alam , lori sewa bandar hillpark , lori sewa felda bukit cerakah , lori sewa saujana utama , lori sewa sri pristana , lori sewa alam budiman , lori sewa sunway kayangan , lori sewa U15 shah alam

** Tertakluk pada terma dan syarat


Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page