top of page

Perkhidmatan lori sewa Subang

Kami menyediakan perkhidmatan lori sewa dengan harga berpatutan sekitar Subang dan kawasan yang berhampiran dengannya. Harga bermula dari RM 150.


Perkhidmatan tambahan lain seperti tenaga kerja (manpower) juga disediakan.

lori sewa subang 1

Untuk melancarkan urusan tempahan, pelanggan dinasihatkan supaya membuat tempahan awal dan memberi kerjasama yang penuh dengan memberi maklumat lengkap kepada kami.


Selain dari memindahkan barang, kami juga ada mejalankan perkhidmatn membuka dan memasang semula perabot. Harga untuk perkhidamatan buka dan pasang perabot bergantung pada jenis serta saiz perabot itu sendiri. Perkhidmatan ini hanya untuk perabot yang terpilih sahaja. Hubungi kami untuk maklumat lanjut berkenaan perkhidmatan buka dan pasang perabotHubungi kami segera untuk mendapatkan servis terbaik.

Atau jika anda masih belum merancang untuk berpindah, anda dinasihatkan menyimpan nombor telefon kami di bawah untuk kegunaan pada masa akan datang.

Jadi anda tidak perlu tercari-cari lagi jika ingin menggunakan perkhidmatan lori sewa pada masa hadapan ; )

call / sms / whatsapp :

Jika panggilan anda tidak dijawab sila tinggalkan pesanan ringkas melalui sms atau apilkasi whatsapp.

Follow aktiviti kami di instagram, KLIK di sini >> >>


lori sewa subang 2


Antara lokasi-lokasi yang berada di dalam kawasan 'cover area' kami :


U7 Shah Alam , U6 Shah Alam , Subang Permata , Desa Subang Permai , Taman Subang Jaya , Bandar Pinggiran Subang , U9 Shah Alam , Monterez Golf Club , Cahaya SPK , Taman Subang Perdana , Kg Melayu Subang , Subang Bestari , Mutiara , Taman Desa Subang , Subang Impian , Sunway Kayangan , Subang Jaya


** Bergantung pada terma dan syarat


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page