Whatsapp IZZATLORISEWA

Ada tak sesiapa antara korang kat sini yang jenis MALAS nak save nombor phone sebelum hantar mesej melalui aplikasi Whatsapp??

Kalau ada...kita Geng! haha.  ;p

Kadang-kadang dah save nombor pun, nombor orang yang kita save tu masih tak muncul dalam senarai contact kat whatsapp. Geram kan?

Masalah macam ni tak akan terjadi kalau korang nak hubungi izzat lori sewa melalui whatsapp.

TAK PERLU save nombor kami pun tak pe. Taip IZZATLORISEWA kat Google. Kemudian masuk ke laman web kami dan KLIK icon whatsapp yang terdapat di setiap page website kami dan korang akan di bawa terus ke message box IZZATLORISEWA. Mudah kan? hehe.  Cuba lah.

Ha.. lagi satu.. Tak lama lagi webpage IZZATLORISEWA akan ada fungsi LIVE CHAT yang akan beroperasi setiap hari Isnin hingga Jumaat, dari pukul 9 pagi hingga 5 petang.

Jadi lepas ni korang boleh la berchit chat dengan operator khidmat pelanggan kami  ;)

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts